Personvern

Denne personvernerklæring (privacy policy) gjelder ved besøk på Vero Import («foretaket») sine nettsider.

Vero Import drives av bedriften JTM Consult AS i Eidsvoll, som eies av Jan Terje Melandsø.

Når du besøker dette nettstedet registreres ikke-personlige data i tillegg til de opplysnngene du selv gir oss. Dette gjelder eksempelvis: nettleser, operativsystem og hvilke sider du besøker. Informasjonen brukes til statistisk måling og analyse for å forbedre nettstedets funksjonalitet for deg.

Ved ditt besøk lagres ”cookies” (informasjonskapsler) som tekstfiler på din datamaskin. Informasjonen brukes til å kartlegge bruk av nettsidene og lage rapporter til foretaket. Du kan avvise bruken av cookies på din maskin ved å justere de nødvendige innstillingene på nettleseren din. Vær imidlertid oppmerksom på at om du gjør dette vil du kanskje ikke være i stand til å benytte nettstedets funksjonalitet i sin helhet.

Dersom du ønsker at Vero Import skal utføre tjenester for deg, trenger foretaket visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til foretaket, brukes for at Vero Import skal kunne yte bedre service og tjenester overfor deg. Opplysningene brukes bare i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Alle opplysninger behandles kun av Vero Import som er behandlingsansvarlig.

Vero Import er ikke ansvarlig for innholdet i eksterne lenker. Vi kan ikke ta ansvar for måten personvernet praktiseres på andre nettsteder, som du finner via lenker fra foretakets nettsider.

Vi vil aldri selge, leie ut eller på annen måte handle med dine personopplysninger.
Vero Import har alle immaterielle rettigheter til sidene, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra foretaket.

Mer informasjon om personvern finner du på Datatilsynets hjemmeside https://www.datatilsynet.no/

Ønsker du ytterligere informasjon, kan du kontakte oss:

Vero Import
JTM Consult AS
Skogvegen 1
2072 Dal
personvern@veroimport.no
org.nr: 920 504 515 MVA